E.L.F - Liquid Lipstick

Har länge velat testa Anastasia beverlyhills Liquid Lipstick men har inte förmått mig att lägga en beställning. Hittade dessa istället från E.L.F. Jag skulle tro att Anastasia är snäppet bättre men i och med priset på dessa så får du ca 10-12 stycken för samma pris. Dessa är inköpta på Pinkroom för 25kr/st men finns för 7.30 kr/st på E.L.Fs hemsida, så jag rekommenderar er att beställa därifrån. Frakten ligger på 34kr så ni kan ändå köpa alla 8 för ungefär samma pris som på Pinkroom.

Hur som helst, dessa ger en glansig finish. God täckningsförmåga på alla förutom det ljusaste rosa (2122, Nude Pink). De har dock en lite plumping effekt och jag tycker att de känns kylande nu i sommar värmen. Ett plus är även själva penseln som är mjuk och gör det lätt att applicera ett jämnt lager, tycker även att den motverkar skarpa kanter och suddar ut läppstiftet snyggt och enkelt.

Dock så var de inte lika bra som jag trodde, läppstift är fortfarande favoriten men är du ute efter en mer täckande glossy-effekt ska du helt klart köpa dessa!2117, Cherry Tart, 2111 Baby Lips, 2122 Nude Pink, 2112 Pink Lemonade