Dior - Kingdom of Colors - Lip/Cheek Glow

Varje vår blir jag alltid lika glad när Dior släpper deras vårkollektion, men tyvärr alltid lika ledsen då jag ALDRIG hinner köpa något av det. Det säljs slut på några dagar (visserligen hade Pite bara  butiker med smink så det är väl en godtagbar anledning) och jag fick aldrig någonting. Nu har det återigen blivit vår och Dior har släppt Kingdom of Colors-kollektionen. Detta år hann jag iaf köpa på mig de produkter jag tycker verkar bra men insåg även att jag inte hade behövt vara så ledsen tidigare år då vissa av dem verkligen inte imponerade.
 
Det jag dock kände var en riktigt rolig, onödig men ändå nödvändig ny produkt i år är något de kallar för Lip/Cheeks Glow. Var lite skeptisk när jag öppnade burken då den luktade lite starkt och färgen kändes som att den skulle vara väldigt lysande på huden. Men den var bra, kändes vårig och jag blev glad när jag satte den på läpparna :) Du kan alltså använda den på läppar eller kinder för att få lite vårigt rosig färg, klockren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dior - Kingdom of Colors - josephine sminkblogg - smink - sminkblogg - sminkinspo - sminktips

BareMinerals

God eftermiddag! Är magiskt nog ledig idag vilket betydde ett tidigt pass på Friskis (känns bra att få träningen ur världen innan dagen fortsätter). Tog även en tur på stan på jakt efter ett nytt puder, har upplevt att min foundation 'glider omkring' i ansiket vilket inte känns helt okej.
 
Pudret har jag testat en enstaka gång tidigare och det är hittills det bästa jag provat! Det är ifrån BareMinerals och heter Ready (SPF15) Touch Up Veil, det behövs ytterst lite (verkligen bara trycka penseln lite lätt och sedan svepa över ansiktet). Det var svårt att få en bra bild på det hela, men jag lovar det är verkligen helt utomordentligt magiskt bra! Det är täckande utan att bli för mycket, känns lätt på huden, lätt att få jämn, finns i flertalet färger, håller kvar foundationen, välpigmenterat och bara så bra! :D 395kr för detta magiska puder.
 
 
 
 
josephine sminkblogg - smink - sminkblogg - sminkinspo - sminktips

En vecka på Liu avklarad!

Första veckan på sjuksköterskeprogrammet avklart! Jobbigt men fruktansvärt givande och roligt. Otroligt nöjd med mitt val men däremot så har smink och blogg fått vila^^
 
Provade dock en ny MAC-skugga idag, som var magisk, däremot så råkade jag i all hast klippa av lite av ögonfransarna (se mitten på dem) och skrattade lagom mycket när jag såg det ;)
 
 
 
 
 
Produkter, ögon:
  1. Makeup geek - Peach smoothie
  2. Makeup geek - Creme Brulee
  3. Makeup geek - Bitten
  4. Makeup geek - Cocoa Bear
  5. MAC -  Sketch
  6. Make up Store - Volga
  7. Lancome - Doll Eyes
  8. Ardell - 116
 
 
 
 
MAC - josephine sminkblogg - make up store - smink - sminkblogg - sminkinspo - sminktips - ögonskugga
2