Isadora Nude Sensation Fluid

Jag är idag hemma med någon typ av matförgiftning, tyvärr andra gången detta händer när jag äter sushi från ICA. Funderar på att se en omgång på Pretty Little Liars för att fördriva tiden. Hur som haver, Isadoras Nude foundation. Fanns i ett fåtal färger, lite dåligt med nyanser med gul underton. Det är därför jag sällan vill köpa 'billigare' foundations, de har nästan alltid en röd underton i de flesta nyanserna vilket lämnar lite alternativ till oss andra som vill ha mer gult. Har dock hittat vissa favoriter hos ex. Maxfaktor med gulare underton, men det är svårt. I alla fall, Isadoras nya är bra färgmässigt (jag har NR12, Nude Sand), den är väldigt lätt på huden och lägger sig inte som en hinna utan går att jobba in smidigt. Medeltäckning, men går att bygga på. Passar alla hudtyper, känns ganska dryg och det räcker med ganska lite för att få bra täckning.
 
Dock så är det Vitis Vita i som ska ha trippel antiaging-effekt. Personligen så är det är inte något jag behöver (även om jag fyller 26 om nästa tisdag) så det beror ju lite på hur man ställer sig till det. Är heller inte helt förtjust i själva pimpettgrejjen att ta upp fountationen med då det verkligen blir kladd överallt...
 
 
 
foundation - isadora - josephine sminkblogg - smink - sminkblogg - sminkinspo - sminktips
1

Dior Minimizer Skin Refining Matte Primer

Testat denna primer ett tag nu och jag måste bara tipsa vidare om den. Den är verkligen jättebra! Dock inte på torr hy, hade den en kort period under vintern när jag var väldigt torr och det var ingen hit. Men, foundationen sitter som berget, lätt konsistens,  huden blir silkeslen och matt, den minimerar även porerna och trollar bort andra skavanker.
 
Går att inhandla på Kicks etc. 30ml för ca 450kr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dior - Primer - josephine sminkblogg - smink - sminkblogg - sminkinspo - sminktips
2

Realtechniques

Tänkte tipsa om relativt billiga men väldigt bra sminkborstar, ni har garanterat redan testat dem eller i allafall sett dem i affärerna eller läst något om dem, det är Realtechniques borstar jag pratar om. Mitt favoritmärke på borstar/penslar är Sigma, men dessa kommer in på en välförtjänt andra plats (MAC släng dig i väggen med dina borstar som enbart fäller hår..). Dessa är fluffiga, de tar upp bra med pigment och snor inte åt sig allt för mycket produkt utan ger ett bra och hållbart resultat. Om du är osäker på hur du använder dessa penslar så har grundarna för detta märke en mycket bra youtube-kanal där man kan få tips på hur de bäst ska användas.
 
 
 
 
 
 
 
josephine sminkblogg - smink - sminkblogg - sminkinspo - sminktips