Delightful hair - Nanoextensions

Nu är jag inne på rond 2 med Nanoringarna (extensions) och jag gillar dem VERKLIGEN. Jag satte i dem 1 april och de sitter fortfarande! Dock, ska jag understryka, så har det ramlat av ganska många/dag den senaste veckan men det är först nu som håret börjar kännas lite risigt. Med i beräkningen ska då vara att jag varit ute i solen och inte tagit så bra hand om det nu under sommaren samt att jag några gånger råkat ha inpackningen för nära fästena. Jag är i alla fall supernöjd och kommer att fortsätta med dessa ytterligare en gång. De känns knappt, syns knappt och är lätta att sätta tillbaka om de råkar åka av. De var inte så pilliga att fästa som jag trodde och jag lyckades att göra en full förlängning med ca 120 slingor alldeles själv (har man 2 speglar går det super!)
 
Eftersom jag färgat håret mot en mer naturlig askblond nyans så har jag köpt färgen #18 Askblond, förra gången varvade jag 2 olika färger för att få ett slingar resultat.
 
Finns det intresse för tutorial/youtube tutorial så hojta till så får ni se hur det går till om ni funderat på att testa dessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
delightfulhair - extensions - josephine sminkblogg - josephinessmink - skönhetsblogg - smink - sminkblogg